Verkering vragen was altijd ongelooflijk spannend. Dit briefje doet je meteen terugdenken aan die mooie tijd en is niet voor niets viral gegaan!

Je vond iemand leuk en moest constant aan hem/haar denken… Op één moment vond je dan ook dat je het heft in handen moest nemen, hoe spannend het ook was. Natuurlijk kon je in de basisschool of onderbouw niet zomaar op iemand afstappen, veel te voor schut of gevaarlijk en daardoor NOT DONE! Met Valentijnsdag had je natuurlijk de bekende rozen met briefje (“XXX anoniempje”):

Roos

Als het geen Valentijnsdag was, moest je het spelen via je vriend(inn)en en dat ging vaak met een briefje doorgeven. Onderstaande is een fantastische illustratie van zo’n briefje en is inmiddels viral gegaan. Met name de hilarische reacties van de ‘vrouw in kwestie’ (Ashley) is geniaal… Een vrouw die weet wat ze wil, zullen we dan maar zeggen!

Briefje

De toekomst voor Kyle (de toekomstige ex) is wat minder rooskleurig…

Lees ook: Verkering vragen deed je vroeger ZO! (9 verschillende manieren)

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer