Deze 12 bekende tv-personages heb je nog nooit gezien

Door

Raymond Zachariasse

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

12

Laatste update:

12

Ongezien televisie karakters Wilson Home Improvement

In series en films wil iedereen natuurlijk de hoofdrol spelen. Maar wist je dat er ook hele bekende karakters in films en televisie zitten die je eigenlijk nog nooit gezien of alleen gehoord hebt?

Wij zetten de opmerkelijkste, maar ongeziene bekende tv-personages even onder elkaar.

Deze tv-personages heb jij nog nooit gezien

Het blijft een eeuwige vraag hoe deze personages eruitzien. Je hebt ze namelijk nog nooit gezien in al die afleveringen. Het gaat vaak over deze tv-karakters, maar daar blijft het (helaas) bij.

Tijd om herinneringen op te halen over de onderstaande 12 ongeziene tv-personages, waaronder een karakter uit Friends!

Friends TV serie in Central Perk
Via: youtube.com (capture) | Friends

1. Charlie Townsend – Charlie’s Angels

Charlie’s Angels was een megahit in de jaren 70 over drie stoere meiden die werkten als detectives. De opdrachten kwamen van hun baas Charlie.

En je raadt het al, deze Charlie was in de hele serie nooit te zien. De meiden kregen hun opdrachten via een intercom. Dus alleen de stem van Charlie is historisch geworden.

https://youtu.be/RbtkNcpjw2E

Later werd ontdekt dat dit de stem is van John Forsythe, die daarna wereldberoemd werd als Blake Carrington in de bekende soapserie Dynasty. Ook in de remake deed John zijn stem nog een keer dunnetjes over.

Charlies Angels full throttle
Via: Charlie’s Angels (capture)

2. Mr. Wilson – Home Improvement

Zelf vinden wij deze hilarisch. Mr. Wilson uit Home Improvement was de buurman van hoofdpersoon Tim ’the toolman’ Taylor. Hij gaf altijd advies aan zijn buurman maar we zagen nooit zijn hele gezicht.

De hele serie lang stond hij achter een schutting en zagen wij alleen zijn ogen.

3. Doctor Claw – Inspector Gadget

Zeg je nu Inspector Gadget, dan zal iedereen ouder dan 30 meteen de stem proberen na te doen van Doctor Claw. Deze gemenerik speelde eigenlijk in de cartoon een kinderversie van Ernst Stavro Blofeld uit James Bond.

Deze 12 bekende tv-personages heb je nog nooit gezien
Via: Inspector Gadget (capture)

Claw had zelfs een kat!

4. Ugly Naked Guy – Friends

Soms wordt een karakter zo bekend dat iedereen er over gaat praten, zoals het geval is met Ugly Naked Guy uit de hitserie Friends.

Deze 12 bekende tv-personages heb je nog nooit gezien
Via: Friends (capture)

En het meest grappige van dit alles is dat je hem (bijna) nooit ziet. De vrienden praten alleen over hem terwijl ze hem begluren.

5. Howard’s moeder – The Big Bang Theory

In The Big Bang Theory komt de moeder van Howard nooit in beeld, maar ze is met haar luide stem wel duidelijk aanwezig. Kijk en huiver.

6. George Steinbrenner – Seinfeld

Iedereen kent George uit Seinfeld wel. Toch? Deze neuroot had een baas die alleen van de achterkant te bewonderen was. Deze George Steinbrenner was natuurlijk niet de echte George, baas van de Yankees.

Daarom hadden ze stand-in Lee Bear gevraagd om alleen zijn achterkant te laten zien en werd zijn stem ingesproken door Larry David, een van de bedenkers van Seinfeld.

7. Stan Walker – Will & Grace

In Will & Grace zorgde de man van Karen Walker regelmatig voor hilarische grappen. En dat terwijl je alleen maar zijn voeten of zijn handen zag.

8. Miss Nanny – Muppet Babies

Ook in tekenfilms zijn er genoeg voorbeelden te vinden van karakters die nooit helemaal in beeld komen.

Muppet Babies
Via: Muppet Babies / youtube.com (capture) | Disney Junior

Bij de Muppet Babies bijvoorbeeld zie je Miss Nanny maar voor de helft.

9. Mammy Two Shoes – Tom & Jerry

Ook de schoonmaakster in het huis van Tom & Jerry komt nooit volledig in beeld.

Tom Jerry strand kleren tekenfilms
Via: Tom & Jerry / WB (capture)

Deze Tante Harriet is bekend geworden als Mammy Two Shoes. Haar gezicht krijg je nooit te zien.

10. Maris – Frasier

Natuurlijk is het altijd leuk om grappen te maken over iemand die er nooit is. Bij Frasier deden ze dat veelvuldig over Maris, de vrouw van Niles.

11. Vera Peterson – Cheers

En in Cheers sprak vaste bargast Norm soms over zijn vrouw Vera, maar je hoorde of zag haar nooit. Wat natuurlijk wel weer voor komische sketches zorgde.

12. Mrs. Columbo – Columbo

Op televisie was Columbo misschien wel een van de bekendste detectives. Hij was ook getrouwd. Deze Mrs. Columbo zag je nooit maar er werd wel over haar gepraat.

Colombo detective televisie
Via: youtube.com (capture) | Columbo

Dit werkte erg goed voor de serie, totdat iemand bedacht dat er ook een leuke reeks gemaakt kon worden over Mrs. Columbo. Omdat deze serie maar een heel kort leven leidde en heel snel een andere naam kreeg, rekenen we Mrs. Columbo toch nog goed.

Als extraatje nog de oorspronkelijke Mrs. Columbo. Wie herkent de hoofdrolspeelster?

Ongeziene karakters

Er zullen vast nog meer bekende tv-personages zijn die nooit echt in beeld kwamen. Wij zijn wel benieuwd of jullie nog leuke suggesties hebben.

Laat ze dan achter in de comments onderin.

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Raymond Zachariasse is een Nederlandse schrijver van vooral jeugd- en prentenboeken. Geboren en getogen in Woerden sinds 9 September 1969. Veel van zijn verhalen zijn gebaseerd op zijn jeugd en spelen zich af in Woerden en omstreken. Sinds zijn jeugd heeft hij een grote interesse in het fantastische en mystery en daardoor is het geen geheim dat veel van zijn verhalen ook afspelen in verre oorden.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

12 gedachten over “Deze 12 bekende tv-personages heb je nog nooit gezien”

Plaats een reactie

Share to...